Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos: christenvervolging komt naar Nederland

De mishandelde man en de twee daders in kwestie. Bron afbeelding: Cultuur Onder Vuur

Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos: christenvervolging komt naar Nederland

Nog altijd kan hij niet zien met zijn linkeroog. Naar buiten durft hij niet. Een 71-jarige man uit Den Haag is in de tram bewusteloos geslagen door twee moslims, omwille van zijn christelijk geloof.

Moslims nemen aanstoot aan kruisje om de ketting

De 71-jarige man stapt op zaterdag 26 augustus 2023 op de tram. Hij komt te zitten tegenover twee islamieten. Zij nemen aanstoot aan het christelijk kruis dat om zijn ketting hangt.

Zijn oog werd naar binnen geslagen

Daarop ontstaat een verhitte discussie, die de moslims beëindigen door de christen meermaals in zijn gezicht te slaan. “Ik werd duizelig en had bloed in mijn oog”, vertelt het slachtoffer aan Omroep West. “Ik was bewusteloos.” Zijn oog werd letterlijk naar binnen geslagen.

Volg MOH op Telegram

Mentaal gaat het slecht

Nog altijd is de 71-jarige christen aan één oog blind. De artsen zijn pessimistisch over de terugkeer van zijn zicht. Mentaal gaat het slecht met de man. Hij lijdt aan angst en durft niet meer naar buiten.

Waarom zijn de daders niet opgespoord?

De moslims maakten zich uiteraard snel uit de voeten. Ze zijn nog altijd niet opgespoord. Dat is merkwaardig omdat ze duidelijk in beeld zijn. Zouden autoriteiten net als in Frankrijk terughoudend zijn met de opsporing van islamitische verdachten, uit vrees voor backlash vanuit de 'islamitische gemeenschap’?

Lees ook: Sint-Antonius: ‘Ark van het Testament’ en ‘Hamer der ketters’

Waarom komt de 'islamitische gemeenschap' niet in actie?

Wat zegt het over die islamitische gemeenschap dat er geen enkele neef of tante of buurtgenoot is die zegt: “Verrek, dat is onze Achmed, laat ik Misdaad Anoniem bellen”?

Gevluchte christen wordt opnieuw vervolgd

De 71-jarige christen is afkomstig uit Irak. In de jaren 1990 is hij naar Nederland gevlucht. Irakese christenen stonden en staan bloot aan constante intimidaties door moslims. Het is beschamend dat een christen die dit ontvlucht, in Nederland opnieuw aan islamitische terreur onderworpen wordt.

Bestel Fatima-rozenkrans

Christenvervolging in Nederland

De islamitische vervolging van christenen komt naar Nederland. Politiek en media helpen mee door het religieuze karakter stelselmatig te verzwijgen en door islamisering als de hoofddoek bij het politie-uniform toe te juichen.

Media verklaren islamterreur weg als 'klimaatverandering'

Neem de Boko Haram-terreur onder christenen in Nigeria. De NOS meent dat het kidnappen van christelijke meisjes vooral een "snel verdienmodel" is. Nederlands Dagblad, nota bene een zelfbenoemde christelijke krant, beweert dat moslimterroristen “nomaden” op drift zijn door “klimaatverandering”.

Lees ook: Paus Leo IX: God steunt wie moedig strijden

Moslims heten "twee mannen"

Hetzelfde wegverklaren zien we in het bericht van Omroep West. Daarin is het slachtoffer een “71-jarige”. De moslims heten “twee mannen”. Hooguit lezen we dat zij aanstoot namen aan het christelijk kruis om de ketting van de oudere man, anders.

Media berichten heel anders als moslim klappen krijgt

De media laten ons in het duister tasten over de specifieke bezwaren tegen het kruis. Al weet iedereen dat het hier niet om joden of hindoes gaat, maar om moslims. Waarom mogen we dat niet benoemen? Als een islamiet klappen krijgt, zijn de media er als de kippen bij om ‘geweld tegen moslims’ te verketteren.

Laatst bijgewerkt: 18 juni 2024 11:46

Doneer