Over ons

De campagne Mijn Onbevlekt Hart zal triomferen verspreidt in heel Nederland en Vlaanderen de boodschap van hoop die Onze Lieve Vrouw in Fatima heeft gegeven. Dat doen we door devotionalia te verspreiden, heiligenverhalen te publiceren en publiekelijk de rozenkrans te bidden.

Fatima-boodschap

In 1917 verscheen Onze Lieve Vrouw in Fatima aan drie jonge zieners met een boodschap van waarschuwing en hoop voor de mensheid. Als de wereld zich niet zou bekeren, zou er volgens de Heilige Moeder veel leed, hongersnood en oorlogen komen. Om dergelijke rampen te voorkomen vroeg Onze Lieve Vrouw om gebed, boetedoening en andere maatregelen. Zij beloofde ook: “Uiteindelijk zal mijn Onbevlekt Hart triomferen.”

Straatcampagnes, rozenkransverspreiding en meer

De boodschap van Onze Lieve Vrouw is vandaag relevanter dan ooit in het licht van de vele zonden van de mensen en de afkeer van het geloof. De campagne Mijn Onbevlekt Hart zal triomferen is gewijd aan het brengen van deze dringende boodschap bij de mensen thuis en in de publieke ruimte. Dit gebeurt met straatcampagnes, artikelen, e-mailings en het verspreiden van devoties als de rozenkrans en de Wonderdadige Medaille.

Particuliere vereniging van gelovigen

De campagne Mijn Onbevlekt Hart zal triomferen valt onder Stichting Civitas Christiana. In haar activiteiten is deze stichting geïnspireerd door de traditionele katholieke leer en het leergezag van de Kerk. Ons soort organisatie wordt door het Kerkelijk recht beschouwd als een particuliere vereniging van gelovigen, met statuten die onder het burgerlijk gezag vallen en niet onder het Kerkelijk gezag. In feite is het werkterrein van onze organisatie de burgermaatschappij.

Traditie, Familie en Privé-eigendom (TFP)

Stichting Civitas Christiana maakt deel uit van het internationale netwerk van zuster- en autonome organisaties ter verdediging van Traditie, Familie en Privé-eigendom (TFP).

Kom in actie. Help mee het katholieke geloof te verspreiden!

Wilt u meehelpen met het verspreiden van de boodschap van hoop die Onze Lieve Vrouw in Fatima bracht? Help dan mee met de campagne Mijn Onbevlekt Hart zal triomferen!

1 – Verdiep uw geloof. Krijg inspirerende heiligenverhalen in uw mailbox, bestel mooie rozenkransen en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Schrijf in op de nieuwsbrief - Bestel gratis publicaties - Lees artikelen

2 – Help het geloof verkondigen op het internet. Bezoek onze social media kanalen en nodig uw vrienden uit om bij onze beweging te komen!

Facebook - Twitter - Telegram - YouTube

3 – Word donateur. Help met een gift de katholieke devotie te verspreiden!

Doneer

4 – Word Kind van Maria. Met een maandelijkse donatie steunt u de verspreiding van medailles, het publiceren van heiligenverhalen en het publiekelijk bidden van de rozenkrans!

Doneer maandelijks

Doneer