Rode rozen in Fatima brengen eer aan Onze Lieve Vrouw

Vrijwilligers hebben honderden rozen bij Onze Lieve Vrouw in Fatima gebracht.

Rode rozen in Fatima brengen eer aan Onze Lieve Vrouw

Vrijwilligers van de campagne Mijn Onbevlekt Hart zal triomferen hebben honderden rozen in het heiligdom van Onze Lieve Vrouw van Fatima gebracht, op 13 mei, de dag van de eerste Mariaverschijning aan de drie herdertjes.

Echte rode roos

Met brieven en e-mails werden donateurs van onze Mariale campagne uitgenodigd om hun intenties op te geven en een echte rode roos te bestellen. Daar reageerde onze medestanders massaal op! De mand op de foto boven bevat nog maar een klein deel van de rozen.

Onze Lieve Vrouw hoort onze smeekbedes

Veel medestanders stuurden ook hun intenties in, die door onze vrijwilligers naar Fatima, Portugal gebracht werden. Intenties voor genezing van een ernstige ziekte, voor de vervulling van een kinderwens, voor de bekering van een afgedwaald familielid. Onze Lieve Vrouw hoort iedere smeekbede en brengt die bij haar geliefde Zoon.

Onze Lieve Vrouw van Fatima

De devotie tot Onze Lieve Vrouw van Fatima is extra belangrijk in onze tijd van verwarring. De Heilige Maagd voorspelde in 1917 de dwalingen van onze tijd, maar gaf gelijk hoop: "Uiteindelijk zal mijn Onbevlekt Hart triomferen!"

Lees ook: Waarom Fatima ons zowel kastijding als triomf in het vooruitzicht stelt

Laatst bijgewerkt: 21 mei 2024 10:48

Doneer