Kom zaterdag 13 april naar onze katholieke conferentie over hoop in de crisis van de Kerk

Kom zaterdag 13 april naar onze katholieke conferentie over hoop in de crisis van de Kerk

THEMA'S:

De Kerk bevindt zich in verwarring. Met de 'Synode over Synodaliteit' wordt tot op het hoogste niveau twijfel gezaaid over de geloofsleer. Maar Onze Lieve Vrouw heeft ons zélf de hoop gegeven dat haar Onbevlekt Hart zal triomferen. Daar houdt de katholieke auteur Julio Loredo op 13 april 2024 een lezing over op ons hoofdkwartier in Veenendaal.

Datum:
Zaterdag 13 april 2024

Plaats:

Hoofdkwartier van Stichting Civitas Christiana, Kruisboog 31, Veenendaal

Programma:

13.00 Heilige Mis (oude ritus)
14.00 Koffie
14.15 Eerste lezing*: Het synodale proces is een doos van Pandora De 'Synode over Synodaliteit’ wil de Kerk wezenlijk veranderen in haar structuur en leer. Het Synodale proces is een stap in het eeuwenoude proces van revolutionaire infiltratie binnen de Kerk. Wat zijn de wortels, de ontwikkelingen, de uitkomsten? Kunnen we ons ertegen verzetten?
15.15 Pauze
15.45 Tweede lezing*: Wanhopige tijden in de Kerk? Fatima: een boodschap van hoop De ‘zegening’ van homoseksuele koppels, de binnenkerkelijke vervolging van traditionele katholieken, de omstreden Synode over Synodaliteit… Is de hoop op herstel van de Kerk voorgoed verloren? NEE! Onze Lieve Vrouw waarschuwde in 1917 te Fatima al voor de dwalingen van de huidige tijd en de crisis in de Kerk. Maar ze beloofde ook de triomf van haar Onbevlekt Hart. Hoe kunnen wij uit deze boodschap hoop putten?
16.45 Borrel
18.00 Einde
*De lezingen zijn in het Engels.

Over de spreker:
Julio Loredo is een bekende katholieke spreker en journalist. Hij is de co-auteur van de internationale bestseller Het synodale proces is een doos van Pandora.

Julio loredo

Deelname is gratis. Een vrijwillige bijdrage, ter plekke of via internet, stellen wij op prijs.

Opgeven is verplicht, in verband met de catering en het beperkte aantal plaatsen dat beschikbaar is. Klik hier om aan te melden voor de katholieke conferentie van 13 april

Laatst bijgewerkt: 15 maart 2024 15:40

Doneer