Het synodale proces is een doos van Pandora

Met voorwoord van kardinaal Raymond Burke

"Door een barst is de rook van Satan de Kerk van God binnengedrongen", zei paus Paulus VI. Die barst dreigt nu een scheur te worden. Via de Synode over Synodaliteit dreigt de Revolutie verder de Kerk binnen te dringen. Een crisis van ongekende proporties.

Met verfrissende helderheid leggen auteurs Jose Antonio Ureta en Julio Loredo de huidige crisis uit in Het synodale proces is een doos van Pandora. Met een voorwoord van kardinaal Raymond Burke, die opmerkt:

"Synodaliteit en het bijvoeglijk naamwoord synodaal zijn slogans geworden waarachter een revolutie aan het werk is die het zelfverstaan van de Kerk radicaal wil veranderen, in over­eenstemming met een hedendaagse ideologie die veel ontkent van wat de Kerk altijd heeft geleerd en gepraktiseerd."

Dit urgente boek legt uit waarom gelovige katholieken de morele plicht hebben om standvastig te zijn en zich te verzetten tegen de normalisering van onnatuurlijke zonde, de wijding van vrouwen, het ontvangen van de Heilige Communie door overspelige "hertrouwde" gescheiden vrouwen en de egalitaire, democratische nivellering binnen de Katholieke Kerk.

Wie houdt van de katholieke Kerk en haar hiërarchie zoals voor altijd ingesteld door Onze Heer Jezus Christus, zal dit boek met interesse lezen.

Ja, stuur mij gratis Het synodale proces is een doos van Pandora

Aanhef: *
Uw gegevens worden verwerkt door Stichting Civitas Christiana, zodat wij u in de toekomst op de hoogte kunnen houden van onze campagnes. U hebt te allen tijde het recht uw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Stichting Civitas Christiana houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Uitvoeringswet Algemene verordening gegevensbescherming (UAVG) stelt. Privacybeleid.