Nederlandse rozenkransen sterken katholieke vluchtelingen in Oeganda

Nederlandse rozenkransen sterken katholieke vluchtelingen in Oeganda

THEMA'S:

Pater Sander Kesseler missioneert in de vluchtelingenkampen van het Afrikaanse Oeganda. Vorig jaar was hij in Nederland. We kwamen hem toevallig tegen, al geloven we dat de Voorzienigheid daar een hand in had.

5.000 rozenkransen

Pater Kesseler klaagde over het gebrek aan middelen om te bidden samen met zijn schapen. De vluchtelingen in zijn kamp hebben het zwaar en kunnen geestelijke hulp goed gebruiken. Daarom hebben we pater Kesseler direct aangeboden 5.000 rozenkransen toe te sturen van de campagne Mijn Onbevlekt Hart zal triomferen.

Makkelijker gezegd dan gedaan

Het versturen was makkelijker gezegd dan gedaan! Eerst moesten de rozenkransen gekocht worden. Dankzij de vrijgevigheid van donateurs was het benodigde geld hiervoor snel opgehaald. Daarna de verzending. Op twee pallets verlieten de rozenkransen ons hoofdkwartier.

Oeganda2

Goed en wel aangekomen

Het goede nieuws is dat alle rozenkransen goed en wel aangekomen zijn op het juiste adres in Oeganda! Ze worden uitgedeeld door pater Kesseler aan de vluchtelingen:

Oeganda3

Woord van dank

De rozenkrans geeft troost en kracht aan mensen op de vlucht. Daarom wil de campagne Mijn Onbevlekt Hart zal triomferen iedereen hartelijk danken die geholpen heeft bij deze actie. Dank ook van pater Kesseler, die gesterkt is in zijn missie onder de Afrikanen. God zal uw hulp lonen!

Oeganda7

Laatst bijgewerkt: 25 november 2021 13:03

Doneer