Jonge katholieken: juni is niet de maand van Pride, maar van Jezus' Heilig Hart!

Jonge katholieken protesteren tegen Pridemaand in Gent, Vlaanderen.

Jonge katholieken: juni is niet de maand van Pride, maar van Jezus' Heilig Hart!

Juni is de maand van het Heilig Hart van Jezus. De lhbt-beweging wil de katholieke godsdienst verdringen en dringt daarom Pridemaand op. Jonge vrijwilligers van de campagne Mijn Onbevlekt Hart zal triomferen gingen op woensdag 28 juni in het Vlaamse Gent de straat op om de eer van Onze Lieve Heer te verdedigen. Een vrijwilliger vertelt.

Nederig van harte

Onze Lieve Heer spreekt in het Evangelie volgens Mattheus: "Neemt mijn juk op, en leert van Mij, omdat Ik zachtmoedig ben en nederig van harte; dan vindt gij rust voor uw zielen. Want mijn juk is zacht, mijn last is licht." Nederigheid is de weg naar God. De pride (trots) die de lhbt-beweging predikt, leidt weg van God, naar de duivel. Daarom wilden jonge vrijwilligers in actie komen tegen Pridemaand.

"Dit zijn morele waarden waar jullie voor staan!"

Tijdens het publieke gebed verspreidden enkele vrijwilligers flyers waarop te lezen staat wat de organisatoren van lhbt-feest Pride (is a) Protest nou écht willen bereiken met hun activisme, die zij werkelijk zien als een strijd. Dit was een thema dat veel mensen aansprak op straat. Mensen die zich alleen, onderdrukt en zelfs machteloos voelen door de secularisatie in de maatschappij die in een rap tempo zich verbreid naar alle domeinen en zich triomfantelijk zetelt als heerser van de publieke opinie.

ACH4727

Redelijke argumenten en harde feiten verdrijven de leugens van de lhbt-beweging.

Expliciet antireligieuze toon

“Het komt erop aan de maatschappij fundamenteel te veranderen, en niet gewoon hier en daar van een likje (regenboog)verf en herstellingswerken op korte termijn te voorzien.” Zo spreekt één van de vele organisatoren van Pride (is a) Protest, deze goddeloze aanval op de samenleving. Enkele voorbijgangers die zich actief inzetten achter deze politieke beweging drukte zich ook uit, maar dan met een expliciete antireligieuze toon: "Jullie christenen moeten je schamen!", "Jullie zijn agressief met jullie gebed!" en "Ik wil niets over religie horen, ik geef geen **** om religie!"

Lhbt-beweging wil genderstaat vestigen

Eén van de belangrijkste doelen is de indoctrinatie van kinderen op scholen, het verwoesten van het gezin zoals God die geschapen heeft en de vervang van dit verband met een socialistische staat die iedereen, zonder uitzondering, de genderideologie oplegt. In Gent stelt één van de organisatoren het volgende op hun website: "LGBTQIA+ thema’s krijgen te weinig aandacht… Elke leerling heeft recht op een brede vorming over genderidentiteit, consent en seksueel plezier! Het onderwijs kan een belangrijke rol spelen om heteronormativiteit te bevestigen of deze in vraag te stellen."

Bestel Fatima boek

Moreel herstel van gezin en samenleving

Daarom bidden we en promoten publieke rozenkransen doorheen het Europese continent, waarbij we het Heilig Hart van Jezus en het Onbevlekte Hart van Maria vragen om genade te hebben voor het morele herstel van het gezin en van de samenleving. Heilig Hart van Jezus, ontferm U over ons, want wij vertrouwen op U, door de voorspraak van Uw Allerheiligste Moeder!

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2023 13:03

Doneer