Campagne 'Mijn Onbevlekt Hart zal triomferen' betrekt nieuw hoofdkwartier in Veenendaal

Campagne 'Mijn Onbevlekt Hart zal triomferen' betrekt nieuw hoofdkwartier in Veenendaal

THEMA'S:

De campagne Mijn Onbevlekt Hart zal triomferen gaat verhuizen naar Veenendaal. Een nieuwe fase breekt aan in de verspreiding van de Fatima-boodschap in Nederland.

Grote groei

Tot nu toe heeft de campagne Mijn Onbevlekt Hart zal triomferen altijd kantoor gehouden in een voormalig klooster te Heilig Landstichting, een dorp onder de rook van Nijmegen. Onze grote groei – van vijf naar zeventien medewerkers in vier jaar – maakt deze locatie steeds minder geschikt. Daarom is in 2020 begonnen met de zoektocht naar een nieuw oord.

Links dwarsbomen

Dat leek eerst snel te slagen. We konden in de zomer van 2020 de Auberge de Grote Waaij kopen, een historisch pand in het Limburgse Well. Echter de gemeente dwarsboomde op ideologische gronden onze komst. In beroep gaan zou veel tijd kosten, tijd die we liever besteedden aan het vinden van een andere locatie. Die vonden we in Veenendaal.

Bestel Sint-Jozefnoveenbrochure

Zelf produceren

Het nieuwe hoofdkwartier heeft een bedrijfsgedeelte, waar op de bovenverdieping de redactie komt. Op de benedenverdieping komen de machines en voorraden om zelf mailings te maken. Door zelf te produceren besparen we niet alleen kosten, maar zijn we ook minder afhankelijk van bedrijven die ons om ideologische redenen hun diensten weigeren. (Overigens staat tegenover elk bedrijf dat ons cancelt, wel een stuk of drie bedrijven die uit idealisme juist graag zaken met ons wil doen. Wat dat betreft maken wij ons geen zorgen.)

Centraal gelegen

Aan het bedrijfspand grenst een woongedeelte, waar we conferenties en cursussen kunnen houden. Daar kunnen ook vrijwilligers overnachten als we straatcampagne voeren. Voor deze straatcampagnes is het centraal gelegen Veenendaal ook een geschikter dan Heilig Landstichting, dat zich in een uithoek van Nederland bevindt.

Bestel Wonderdadige Medaille

Vrijwillige giften

Voor de eenmalige kosten en verbouwing heeft de campagne Mijn Onbevlekt Hart zal triomferen een bedrag van 115.000 euro nodig. Daarom vragen wij aan iedere katholiek om te helpen met een gift. Wij zijn geheel afhankelijk van vrijwillige giften om de Fatima-boodschap te verspreiden in heel Nederland. Elke euro is een waardevolle bijdrage en wordt door ons zeer gewaardeerd!

---> Klik hier om het nieuwe hoofdkwartier van onze Mariale campagne te steunen met uw donatie

Nieuwe fase

Begin mei maakt de campagne Mijn Onbevlekt Hart zal triomferen de definitieve overstap naar het nieuwe hoofdkwartier. Daarmee breekt een nieuwe fase aan voor onze missie: de verspreiding van de boodschap van boete en bekering die Maria in Fatima heeft gegeven. Wij maken de overstappen met goede moed en vast vertrouwen in de belofte die Onze Lieve Vrouw in Fatima heeft gedaan: Tenslotte zal mijn Onbevlekt Hart triomferen!

Laatst bijgewerkt: 14 november 2023 07:01

Doneer