Satanische act bij Eurovisiesongfestival schokt velen

Openlijk wordt Satan aanbeden op het Eurovisiesongfestival.

Satanische act bij Eurovisiesongfestival schokt velen

THEMA'S:

Het satanisme rukt op via het Eurovisiesongfestival. De Ierse artiest Bambie Thug voerde dit weekend op het podium satanische rituelen uit.

Gekleed als de duivel op het Eurovisiesongfestival

Doomsday Blue, zo heet de Ierse inzending voor het Eurovisiesongfestival van 2024. De zanger gaat gekleed als de duivel en krijst demonische slogans vanuit een kring met kaarsen. Binnen de cirkel zien we het pentagram, een satanisch teken, met in het midden het alziend oog, een symbool van de vrijmetselarij.

Bambie Thug

Zanger Bambie Thug praktiseert het satanisme als afgodsdienst en doet aan bloedoffers en toverspreuken. Ook identificeert zij zich als ‘non-binair’ en is actief als lhbt-activist. Satanisme en seksuele perversie gaan hand in hand in het Eurovisiesongfestival-optreden, waarbij Bambie Thug en een gehoorde danser seksueel verstrengeld zijn.

Volg MOH op Telegram

"Ik spreek om te vernietigen"

De tekst van Doomsday Blue laat niets aan twijfel over: “ik spreek om te vernietigen” en “ik kan niet voorkomen, door gedraaide tongen, een vloek uitgesproken over jou”. Gevraagd door The Irish Sun wat deze teksten betekenen, zegt Bambie Thug: “Ik wil in mijn eigen wereldbeeld, maar ook in het beeld van de wereld, af van zaken zoals transfobie.”

"Letterlijk demonisch"

In Ierland en op wereldwijde sociale media wordt geschokt gereageerd op het satanisch optreden. "Iedereen die aan hekserij, satanisme en transgenderisme doet, mag Ierland niet vertegenwoordigen," aldus een Ier. "Een satanisch ritueel werd uitgevoerd op het podium van Eurovisie 2024. God redde Europa," zegt een twitteraar. Katholieke activiste Rebecca Barrett noemt de act "letterlijk demonisch".

Joost Klein en Europapa

Het Eurovisiesongfestival van 2024 was de meest besproken editie in decennia. Niet zozeer vanwege het opstootje rond Joost Klein en zijn volstrekt oninteressante inzending Europapa, maar door de deelname van Israël en het protest daartegen. De Ierse satanist Bambie Thug sprak zich uit voor Palestina en tegen Israël.

Lees ook: Protesteren tegen satanisme werkt! Satancon geannuleerd voor 2024

Lees ook: De beschaving van de leugen en haar afwijzing van de waarheid

Ierse monniken brachten het geloof

Hoe ver heen is het Eurovisiesongfestival dat het deze godslastering toelaat? Hoe diep is Ierland gezonken dat het land van Sint-Patrick duivelsaanbidders stuurt? Ierland was anderhalf millennium één van de trouwste dochters van de Kerk. Toen de Germanen aan het einde van de oudheid grote delen van Europa veroverden, stuurden de Ierse kloosters hun monniken om het geloof te verkondigen. Eeuwenlang hebben de Ieren de vlam van het geloof brandend gehouden onder heftige vervolging door de Engelsen, die zelfs genocide gebruikten.

Satanische Revolutie

Wat de Engelsen nooit gelukt is, lijkt de Seksuele en Satanische Revolutie wel te lukken: de Ieren worden weggeleid van het geloof en de Kerk. Ze stemden in 2018 in meerderheid voor legalisering van abortus. Mensen werden misleid met verzonnen verhalen over vrouwen die gedood werden doordat ze niet mochten aborteren. Dit menslievende masker zet de Revolutie nu af. We zijn nu het ware gelaat van Satan in een duivelsaanbidder als Bambie Thug op het Eurovisiesongfestival.

Hoopvolle tekenen

Ierland lijkt voorgoed verloren, maar er smeult geloof onder de ashopen van de Revolutie. Hoopvol was de verpletterende uitslag van het Gezinsreferendum in maart, waarbij 68 procent van de Ieren tegen uitbreiding van de definitie van het gezin stemde en 74 procent het ‘genderneutraal’ herschrijven van de grondwet verwierp. Door Gods genade zal het Ierse volk eens herrijzen.

Laatst bijgewerkt: 14 mei 2024 14:35

Doneer