Fatima: geschiedenis of toekomst?

Een internationale bestseller is nu in het Nederlands verkrijgbaar

In 1917 kregen drie herdertjes in Fatima, Portugal een bijzondere verschijning van Onze Lieve Vrouw. De Koningin van de Profeten bracht ze in eigen persoon een boodschap voor geheel de mensheid. Een boodschap van bekering en boetedoening. Maar ook van hoop: "Uiteindelijk zal Mijn Onbevlekt Hart triomferen".

Het boek Fatima: geschiedenis of toekomst? vertelt het verhaal van de Mariaverschijningen in Fatima en wat de boodschap van Onze Lieve Vrouw betekent voor onze tijd. Een internationale bestseller die in tientallen talen is verschenen en aangeraden wordt door vele prelaten, is nu in het Nederlands verkrijgbaar.

Ja, stuur mij gratis Fatima: geschiedenis of toekomst?

Aanhef: *
Uw gegevens worden verwerkt door Stichting Civitas Christiana, zodat wij u in de toekomst op de hoogte kunnen houden van onze campagnes. U hebt te allen tijde het recht uw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Stichting Civitas Christiana houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Uitvoeringswet Algemene verordening gegevensbescherming (UAVG) stelt. Privacybeleid.