Help in 2024 mee met het verspreiden van Maria's boodschap van hoop. Doe mee met de eindejaarsactie!

Onze lieve vrouw banner

In een wereld die in verwarring is, mogen wij Maria tot middelpunt maken. Zij is de Sterre der Zee naar wie wij mogen opkijken, hoe hoog de golven ook worden. Zij zal ons leiden naar haar Zoon Jezus Christus!

De campagne Mijn Onbevlekt Hart zal triomferen is toegewijd aan het verkondigen van Maria's boodschap van hoop.

In 2023 verspreiden we duizenden rozenkransen, Wonderdadige Medailles en gebedenboeken. We brachten uw intenties naar Rue du Bac, Fatima en Lisieux, waar we Sint-Theresia van Lisieux vroegen om haar bijzondere voorspraak.

Dit was alléén mogelijk dankzij de gulle giften van onze donateurs. Dank!

In 2024 is het harder nodig dan ooit om de boodschap van Onze Lieve Vrouw te verspreiden. Vooral: dat de wereld pas vrede zal kennen door devotie tot haar Onbevlekt Hart! In deze tijd van oorlog in Oekraïne en Israël een urgentere boodschap dan ooit.

Daarom wil de campagne Mijn Onbevlekt Hart zal triomferen extra rozenkransen verspreiden, meer heiligenlevens publiceren. En we gaan een prachtig boek uitbrengen met de geheimen van de rozenkrans. Een 'spirituele magneet' die onweerstaanbaar is voor een ieder die dit boek krijgt!

Uw hulp is daarbij onmisbaar. Zonder u kan geen rozenkrans verstuurd worden. Zonder u kunnen onze jonge vrijwilligers niet op pad, om met Fatima-huisbezoeken het geloof te brengen in de huiskamers.

Help daarom alstublieft met een speciale eindejaarsgift, zodat we in 2024 kunnen toewerken naar de triomf van Maria's Onbevlekt Hart!

€2.474 opgehaald. Help ons de benodigde €7.000 op te halen!

Bedrag:

Uw gegevens

Aanhef: *
U kunt via iDEAL en andere betaalmethodes doneren. Hierna wordt u doorgeleid naar de beveiligde betaalpagina van Mollie B.V. om uw donatie af te ronden.