Uw mening is verwerkt. Dank!

Voordat u gaat, willen we met u delen hoe u de wereld kunt bereiken met Maria's boodschap van hoop en redding.

Al jaren zien we in ons land een gestage afname van religieus geloof en moraliteit. Veel mensen hebben zich afgekeerd van het geloof en kiezen in plaats daarvan voor een zondig leven. Dat heeft onze cultuur in een staat van complete wanorde gebracht en geleid tot het uiteenvallen van het gezin en diverse andere problemen waar we vandaag de dag mee te maken hebben.

Onze Lieve Vrouw verscheen in 1917 aan drie herdertjes in Fatima. Zij vroeg hen de rozenkrans te bidden voor de bekering van zondaars en de bescherming van de wereld.

Maria’s boodschap van hoop is urgenter dan ooit, nu onze samenleving op zoek is naar betekenis en onze cultuur steeds vijandiger staat tegenover traditionele katholieke waarden. Dat is waarom de campagne Mijn Onbevlekt Hart zal triomferen deze dringende boodschap bij mensen thuis wil brengen.

Maar dat kunnen we niet alleen.

Ons geloof roept ons op om Maria’s verzoeken bij Fatima tot vervulling te brengen. En om vrede in de wereld en redding van de zielen te brengen, moeten we ons deel doen om de devotie tot haar Onbevlekt Hart te verspreiden.

Als u de campagne Mijn Onbevlekt Hart zal triomferen steunt, dan gaat uw donatie direct naar:

  • Het gratis verspreiden van rozenkransen, medailles en religieuze boeken aan tienduizenden Nederlanders en Vlamingen die dorsten naar geestelijke troost.

  • Het publiekelijk bidden van de rozenkrans op straatcampagnes tegen blasfemie.

  • Het verspreiden van prachtige devoties en inspirerende heiligenlevens met veelgelezen artikelen op mijnonbevlekthart.nl.

U kunt zorgen dat we de wereld kunnen bereiken met de boodschap van Onze Lieve Vrouw – een boodschap van hoop en redding, en een boodschap die we nodig moeten horen door vandaag een gift te geven aan de campagne Mijn Onbevlekt Hart zal triomferen. Gebruik het beveiligde formulier hieronder om uw gift te geven.

€755 opgehaald. Help ons de benodigde €1.500 op te halen!

Bedrag:
U kunt via iDEAL en andere betaalmethodes doneren. Hierna wordt u doorgeleid naar de beveiligde betaalpagina van Stripe om uw donatie af te ronden.